Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Novembre del 2013 • Número 30
 

Presentació de les actes del 1r Congrés Tàrraco Biennal

Serà el 28 de novembre, dins d'una jornada que inclou una conferència i una taula rodona

 

Actes Tarraco Biennal

El director de l'ICAC, el Dr. Joan Gómez Pallarès, presenta les Actes del 1r Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic “Govern i societat a la Hispània romana. Novetats epigràfiques". La trobada, en homenatge al professor Géza Alföldy, va tenir lloc el novembre del 2012 a Tarragona.

 

“S’ha de fer recerca per diferenciar millor els materials lapidis”

Anna Gutiérrez, vuit anys al capdavant de la Unitat d'Estudis Arqueomètrics de l'ICAC

 

Anna Gutiérrez

La Dra. Gutiérrez  parla de la importància dels estudis arqueomètrics i fa balanç de la feina feta des de la Unitat abans d'incorporar-se en un centre de recerca de la Universitat de Bordeus (França).

 
 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac