Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Gener del 2014 • Número 32
 

“S’han d’estudiar els ports del Mediterrani com una unitat”

Simon Keay lidera un projecte en què l'ICAC analitzarà el port de Tàrraco

 

Simon Keay

Aquest professor de la University of Southampton (Regne Unit) és al capdavant de l’ERC Adavanced Grant Roman Mediterranean Portus, amb què s'investigarà durant els propers 5 anys el sistema portuari mediterrani entre els segles I aC i III dC.

 

“La llengua estableix relacions entre l’espai físic i l’espai com a metàfora”

 

Editors Ouranós-Gaia

Conversem amb els editors del llibre Ouranós-Gaia. L'espai a Grècia III: anomenar l'espai, presentat el 15 de gener a l'Institut d'Estudis Catalans (imatge).

 

Comença Bojos per l'arqueologia

20 alumnes de batxillerat d'arreu de Catalunya fan aquest curs de formació

 

Alumnes Bojos per l'arqueologia

La primera sessió va tenir lloc el dissabte 18 de gener a les instal·lacions de l'IPHES (foto), organitzador de l'activitat juntament amb l'ICAC i l'ICRPC.

 

Ja es poden escoltar 4 programes de ràdio de l’ICAC

Per l'espai 'Toquem pedra' hi han passat 8 investigadors

 

Marta Prevosti i Diana Gorostidi

En l'última emissió, Diana Gorostidi (dreta) va comentar una inscripció de Tàrraco i Marta Prevosti (al fons) va parlar de la vida en una vil·la romana.

 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac