Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Febrer del 2014 • Número 33
 

Seminari sobre metalls nobles del patrimoni cultural

Té lloc els dies 3 i 4 de març, a Tarragona

 

Solidus d'or de Justinià I

Amb la coordinació científica d'Aureli Àlvarez i Ignasi Queralt. Les jornades són a l'ICAC i el Museu Bíblic Tarraconense, gratuïtes.

 

“Falta menys per tenir controlada la producció terrissaire del Baix Llobregat”

Entrevista a Cèsar Carreras

 

Cèsar Carreras

Barcino II. Marques i terrisseries d'àmfores al Baix Llobregat es presenta demà, 20 de febrer, al Museu de Sant Boi de Llobregat (invitació). Cèsar Carreras n'és l'editor junt amb Albert López Mullor i Josep Guitart i Duran.

 

“El poblat ibèric del Vilar de Valls podria ser Cissa”

Parlem amb Jordi López Vilar, investigador de l'ICAC

 

Jordi López Vilar

Entre les últimes troballes destaquen monedes que podrien provenir de les tropes cartagineses de la segona guerra púnica.

 

August, en el proper congrés Tarraco Biennal

El II Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic se centra en el bimil·lenari de la mort de l'emperador

 

Tarraco Biennal 2014

Serà del 26 al 29 de novembre a Tarragona. S'admeten comunicacions i pòsters fins al maig.

 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac