Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Març del 2014 • Número 34
 

“Hi ha metalls preciosos en totes les cultures perquè són bonics”

Parla M. Filomena Guerra

 

M. Filomena Guerra

Aquesta especialista en metalls preciosos de l’Amèrica Llatina i el Mediterrani és directora de recerca del CNRS francès i va participar al seminari Metalls nobles del patrimoni cultural (ICAC, 3-4 de març).

 

Curs sobre mites, rituals i creences en el món clàssic

Formació gratuïta per a professors i públic en general del 17 al 22 de març

 

Triptòlem

L'ICAC i el Camp d’Aprenentatge de Tarragona organitzen aquest curs de 30 hores. Foto: Triptòlem i Kóre, copa àtica, 470-460 aC, Museu del Louvre (Wikimedia Commons).

 

Conveni de col·laboració entre l’ICAC, la URV i l’Ajuntament de Tarragona

 

Conveni URV, Ajuntament i ICAC

Signat el 5 de març, l'objectiu és promoure les relacions en l’àmbit de l’arqueologia clàssica i el patrimoni històric. Foto: d'esquerra a dreta, Francesc Xavier Grau (URV), Josep Fèlix Ballesteros (Ajuntament) i Joan Gómez Pallarès (ICAC).

 

Màster en Arqueologia clàssica

Obert el termini d'inscripcions

 

Classe Màster Diana Gorostidi

Fins al 13 de juny està obert el termini per inscriure's al curs 2014/2015 d'aquest Màster organitzat per la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Autònoma de Barcelona i l'ICAC.

 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac