Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Maig del 2014 • Número 36
 

Seminari sobre jaciments de tipus militar a la Mediterrània

Dimarts 13 de maig a la seu de l'ICAC

 

Puig Ciutat

"Castella et praesidia a la façana mediterrània de la Hispània tardorepublicana" és el títol d'aquest seminari internacional d’arqueologia clàssica. Foto: jaciment de Puig Ciutat (Oristà).

 

“El poder públic no es fa càrrec del patrimoni arqueològic litoral”

Marie-Yvane Daire i Pau Olmos

 

Pau Olmos i M.-Y. Daire

Conversem amb aquests dos investigadors de la Université de Rennes 1 (França) arran de la seva participació al congrés L'home i el mar, reptes de l'arqueologia litoral, que va tenir lloc a l'ICAC els dies 24 i 25 d'abril.

 

L'ICAC torna a participar en el Tàrraco Viva

El festival romà de Tarragona dura fins al 25 de maig

 

Passejades amfiteatre 2014

Passejades per l'amfiteatre de Tarragona, Cicle de Documentals, l'exposició “Anno Domini” i conferències d’investigadors de l’ICAC, entre altres iniciatives organitzades o coorganitzades per l'ICAC.

 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac