Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Juny del 2014 • Número 37
 

“Els 'praesidia' garantien la capacitat operacional de l’exèrcit romà”

François Cadiou

 

François Cadiou

Aquest professor d’Història de Roma a l'Institut Ausonius - Université Bordeaux III Michel de Montaigne (França) és expert en la primera  implantació romana a la península ibèrica.

 

Aplicació del làser escàner en arqueologia i patrimoni

Curs teoricopràctic els dies 26 i 27 de juny organitzat per l'ICAC i Leica-Geosystems

 

Escàner làser

 

Màster en Arqueologia Clàssica

Inscripcions fins al 13 de juny per al curs 2014/2015

 

Màster Arqueologia Clàssica

Últims dies per inscriure's al Màster en Arqueologia Clàssica (Universitat Rovira i Virgili, Universitat Autònoma de Barcelona i ICAC).

 

Lectura de tesi sobre àmfores hispanes a Germània

Horacio González, investigador en formació de l'ICAC

 

Horacio González Cesteros

El 20 de juny a la Sala d'actes de l'ICAC Horacio González defensa la tesi Ánforas hispanas en la Germania Inferior antes de la formación de la provincia (20 aC - 69 dC).

 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac