Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Juliol-agost del 2014 • Número 38
 

“Els Antigons podria ser el centre d’un latifundi en època romana”

La monografia sobre aquesta vil·la es presenta el 28 de juliol a Reus

 

Ramon Járrega i Marta Prevosti

Ramon Járrega i Marta Prevosti són els editors del volum Ager Tarraconensis 4. Els Antigons, una vil·la senyorial del Camp de Tarragona. Invitació a la presentació.

 

Reobert el Mèdol, en parlen els arqueòlegs

Les últimes novetats d'aquesta pedrera romana

 

Jordi López i Anna Gutiérrez

Jordi López Vilar i Anna Gutiérrez Garcia-Moreno han estat els codirectors de les intervencions arqueològiques al monument, encarregades a l'ICAC.

 

“L’escàner mesura el que veu: aquest és el seu límit”

Les aplicacions d'aquesta tecnologia en patrimoni i arqueologia

 

Alfonso Enrique

Alfonso Enrique, enginyer de Leica Geosystems, ha visitat l’ICAC aquest mes de juny com a formador del Curs de làser escàner terrestre i multiestació.

 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac