Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Setembre del 2014 • Número 39
 

“La geoarqueologia permet integrar arqueologia i paleoambient”

 

Josep M. Palet i Tania Polonio

Josep M. Palet i Tania Polonio, membres del Grup d’Investigació en Arqueologia del Paisatge (GIAP) de l’ICAC, han recollit mostres de sediments en les prospeccions d'aquest juliol al Pirineu.

 

L'ICAC al Recercat

Quasi 10.000 documents consultats aquest any

 

Recercat

L'Institut té 257 documents científics, entre articles i llibres, publicats en aquest repositori des del mes de gener. Dels 46 centres CERCA, l'ICAC és l’únic d'Humanitats que hi és present.

 

“El fòrum confirma Llívia com a única ciutat romana del Pirineu”

 

Josep Guitart i Jordi Guàrdia

Josep Guitart (UAB-ICAC) i Jordi Guàrdia parlen de les excavacions en aquest jaciment de la Cerdanya ara que ha començat la segona campanya.

 

“Hi ha molt paisatge per explicar”

Investigadores de l’ICAC munten l’empresa Arrel

 

M. Jesús Ortega i Itxaso Euba

Les arqueòlogues formades a l'ICAC Itxaso Euba i Maria Jesús Ortega han fundat a Tarragona Arrel, cultura i arqueologia.

 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac