Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Novembre del 2014 • Número 41
 

Reflexió i debat sobre arqueologia clàssica i món antic

Jornada oberta a tothom el 21 de novembre a l'ICAC

 

Jornada debat

Titulat "Tants caps, tants barrets? Noves maneres de pensar el món antic avui i demà", l'acte és amb motiu dels 10 anys de l'ICAC.

 

Retrobats l'absis de la basílica de Sant Fructuós i la tomba martirial

Portes obertes diumenge 2

 

Tabacalera

Andreu Muñoz, Josep Maria Macias i Imma Teixell, directors dels treballs en aquest recinte paleocristià de Tàrraco.

 

Noves tecnologies i documentació arqueològica

Seminari els dies 13 i 14

 

Documentació gràfica

"Noves tecnologies aplicades a la documentació del patrimoni arqueològic" es durà a terme al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya a Tarragona i a l'ICAC.

 

“Volem crear una col·lecció dels marbres del NW peninsular”

 

Royo, Gutiíerrez, González

Hernando Royo, Anna Gutiérrez i Silvia González parlen d'aquest projecte a Galícia.

 

II Congrés Internacional Tarraco Biennal

Centrat en el bimil·lenari de la mort d'August, té lloc a Tarragona els dies 26 i 29

 

II Tarraco Biennal

 
 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac