Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Desembre del 2014 • Número 42
 

Més valor, col·laboració i disseminació

Són algunes conclusions de la jornada "Tants caps, tants barrets?"

 

Jornada "Tants caps"

El 21 de novembre va tenir lloc a l'ICAC la jornada de reflexió sobre noves maneres de pensar el món antic avui i demà, com a culminació de la celebració dels 10 anys de l’Institut.

 

Congrés de la Sociedad de Estudios de la Cerámica Antigua

Aquests dies, a Tarragona

 

SECAH 2014

Més de 60 intervencions i gairebé 30 pòsters es presenten en aquesta tercera trobada internacional de la SECAH, del 10 al 13 de desembre. Imatge de la inauguració.

 

“A l'Empordà el paleosòl antic pot estar a 15 metres”

Última campanya en arqueologia del paisatge

 

GIAP Empordà

Membres del Grup d’Investigació en Arqueologia del Paisatge de l'ICAC, encapçalats per Josep Maria Palet.

 

“A Roma la ciutat és una realitat moble”

Conversa amb Manuel Bendala

 

Manuel Bendala

El professor Bendala va ser a Tarragona amb motiu del II Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic Tarraco Biennal.

 

“Per Roma era molt important integrar Lusitània”

Entrevista a Rui Mataloto

 

Rui Mataloto

L'arqueòleg va participar en el seminari "Les estratègies d’ocupació dels territoris conquerits a les províncies hispanes els segles II-I aC".

 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac