Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Febrer del 2015 • Número 44
 

Patrimoni cultural en temps de conflictes

Seminari el 20 de febrer a Barcelona

 

Bamian

Activitat en el marc del programa SUMA que coordinen l’ICRPC, l'IPHES i l'ICAC. Foto: Budes de Bamian (Afganistan), abans i després de la destrucció (Wikimedia Commons).

 

“Hi ha un ús funerari del nen per crear estatus”

Jesús Carruesco i Judit Ciurana parlen de Grècia i Roma

 

Jesús Carruesco i Judit Ciurana

Els entrevistats van participar en el curs "Arqueologia de la infantesa. Vida i mort" a l'ICAC.

 

Descobert un gran fossat ibèric al Vilar de Valls

Una troballa d'arqueòlegs de l'ICAC i la UB

 

Moneda Vilar Valls

Aquest fossat defensiu del poblat ibèric del Vilar és dels pocs a les comarques de Tarragona i el més gran. Foto: unça romana del jaciment (217-215 aC).

 

Ramaderia i pastoralisme: estudis transdisciplinaris

Seminari el 23 de febrer

 

Pastoralisme

Seminari de recerca dins del programa SUMA coordinat per l'ICAC, l'IPHES i l'ICRPC. Foto: Roc de l’Orri, a Queralbs, a la comarca del Ripollès.

 

Espais de representació visigots

Jornades del 25 al 28 de febrer

 

Pla de Nadal (Riba-roja Túria)

La trobada, coorganitzada per l'ICAC, té lloc a Riba-roja del Túria. Foto: residència visigoda del Pla de Nadal, al mateix municipi valencià.

 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac