Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Març del 2015 • Número 45
 

La conservació i restauració en arqueologia

Seminari a l'ICAC aquest divendres dia 13

 

Mosaic Turquia

Activitat en el marc del programa SUMA que coordinen l’ICRPC, l'IPHES i l'ICAC. Foto: Mosaic "Gitana jove" al Zeugma Mosaic Museum. (Nevit Dilmen, Wikimedia Commons).

 

“Hem fet una base de dades arqueològica i odontològica dels morts de Tàrraco”

 

J. M. Macias i Maite Salagaray

Josep M. Macias (a la foto, amb Maite Salagaray) és l'investigador responsable de la contribució de l'ICAC en el projecte biomèdic europeu Medigene.

 

La recerca arqueològica a Sant Miquel de Terrassa

 

Egara

Jornada el 23 de març organitzada pel Museu de Terrassa i l'ICAC.

 

“Grècia és un paisatge fàcil per llegir-hi la història”

Paul Halstead

 

Paul Halstead

Aquest professor de la University of Sheffield va participar el febrer en el seminari "Estudis transdisciplinaris sobre ramaderia i pastoralisme".

 
 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac