Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Maig del 2015 • Número 47
 

L'ICAC, amb Tàrraco Viva

L'Institut participa en la difusió de la cultura clàssica en el marc del festival romà de Tarragona

 

Passejada circ romà

Passejada pel circ romà amb alumnes d’ESO i Batxillerat, Cicle de Documentals Arqueològics, conferències i lliurament dels premis del Concurs Odissea per a estudiants de Batxillerat, entre els actes de l'ICAC.

 

Màster en Arqueologia Clàssica

Preinscripcions per al curs 2015-2016 fins al 19 de juny

 

Alumnes 1r màster

Estudiants del primer curs d'aquest Màster ofert per la URV, la UAB i l'ICAC expliquen la seva experiència i les seves expectatives.

 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac