Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Juny del 2015 • Número 48
 

“Roma té un lligam molt fort amb l’aigua”

Parlem amb dues expertes de l'arqueologia romana

 

Monica Perotti i Paola di Manzano

L'ICAC està treballant a Roma amb l'arquitecta Monica Perotti (esquerra) i l'arqueòloga Paola di Manzano.

 

La UB i l'ICAC recuperen 7 urnes ibèriques d'incineració

La troballa s'ha fet a Ulldecona (Montsià)

 

Urna ibèrica a Ulldecona

La necròpolis ibèrica d’Esquarterades, amb una vintena de sepultures localitzades, és d'entre finals del segle V i inicis del IV aC. Han codirigit els treballs Jaume Noguera (UB) i M. Carme Belarte (ICREA-ICAC).

 

Curs d’arqueologia Ciutat romana de Iesso

Del 6 al 17 de juliol

 

Curs Iesso 2013

Curs a Guissona adreçat a estudiants, a graduats i a qui vulgui aprofundir en la recerca arqueològica. Inscripcions fins al 9 de juny.

 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac