Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Juliol-agost del 2015 • Número 49
 

Primer biobanc del món amb ADN antic

L'ICAC n'ha seleccionat les mostres, procedents dels habitants de Tàrraco

 

Biobanc

El juny es va presentar a l'IDIBAPS el biobanc, que està a disposició de la comunitat científica. El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona també hi ha col·laborat. Foto: IDIBAPS.

 

“Tenim un nou assentament ramader d’alçada del Neolític”

Treball recent del GIAP al Pirineu

 

Giap juliol 2015

Aquest estiu l'ICAC també ha excavat a la Secuita, Mont-roig del Camp, Nulles, Tamarit de Llitera, Guissona i Llívia, entre altres municipis.

 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac