Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Setembre-octubre del 2015 • Número 50
 

Represa de les excavacions a la Catedral de Tarragona

L'objectiu és documentar una exedra del segle I dC

 

Catedral Tarragona absis

En l'últim programa de ràdio Toquem pedra els directors, Josep M. Macias, Andreu Muñoz i Imma Teixell, parlen de l'estat actual dels treballs, iniciats a mitjan setembre.

 

Models constructius i urbanístics de l'arquitectura hispana

Seminari el 29 i 30 d'octubre

 

Models constructius Hispània

Es tracta de l'activitat de cloenda del projecte d'investigació MArqHis (2013-2015), amb participació de l'ICAC, entre altres grups de recerca. Té lloc a la Universidad Autónoma de Madrid i l'ICAC n'és coorganitzador.

 

“El repte és fer arqueologia del paisatge de Brufaganya”

Parlem amb l'historiador Graham Jones

 

Graham Jones

Investigador sènior associat de la Oxford University School of Geography i investigador adscrit de l’ICAC, estudia els orígens del paisatge de pelegrinatge del santuari de Sant Magí de Brufaganya (Conca de Barberà).

 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac