Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Desembre del 2015 • Número 52
 

Èxit de la Jornada de Joves Investigadors

9 arqueòlegs van intervenir en aquesta primera edició

 

I JJI-ICAC

El tema de la trobada va ser "Fonts textuals i recerca arqueològica", i la van coordinar Diana Gorostidi (URV-ICAC) i Jesús Carruesco (URV-ICAC). Parlem amb dos participants.

 

Dues properes lectures de tesi

Les llegiran els dies 16 i 17 de desembre a l'ICAC

 

Serliana

Els doctorands són Joan Francesc Clariana i Manuel Parada López de Corselas (investigador en formació de l'ICAC). Foto: Temple d'Adrià, Efes (ÖAI 2014 - Niki Gail).

 

“Els EUA són els primers a revisitar els clàssics per crear un sistema polític”

 

Stephen Dyson

Parlem amb Stephen Dyson, de la University at Buffalo (Nova York, Estats Units), que ha visitat l'ICAC aquest novembre.

 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac