Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Febrer del 2016 • Número 54
 

“Volem que l’estudiant s’impliqui amb el que veu”

L'ICAC rep el premi RecerCaixa

 

Josep M. Macias i Juan José Ramos

Josep M. Macias (ICAC) i l’enginyer Juan José Ramos (UAB), guardonats perquè duguin a terme un joc seriós per a secundària amb l’objectiu de transmetre el patrimoni cultural.

 

Solcant la història

Alumnes especials aprenen arqueologia amb l’ICAC

 

Solcant la història

Una experiència didàctica innovadora amb l’escola Solc de Tarragona i el Camp d’Aprenentatge de la ciutat de Tarragona.

 

Conferència: la romanització de les províncies alpines

Amb Ricardo González

 

Coll del Petit Sant Bernat. Wikimedia Commons, autor Tenam2.

Aquest professor de la Université de Nice Sophia Antipolis (França) ve a l'ICAC el dilluns 15 de febrer. Foto: Wikimedia Commons.

 

Curs sobre el menjar i el beure a l’antiguitat

Del 22 al 27 de febrer, adreçat al professorat

 

Ampolla vi més antic.

El vi més antic que s'ha trobat, en una ampolla del segle IV dC. Foto: Wikimedia Commons.

 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac