Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Abril del 2016 • Número 56
 

Nova datació de l’edifici octogonal de Can Ferrerons

Marta Prevosti (ICAC), entre l'equip de recerca

 

Can Ferrerons (Premià de Mar)

Aquesta construcció de la vil·la romana de la Gran Via-Can Ferrerons de Premià de Mar és del segle V dC, i no del I dC, com s’havia pensat.

 

“Fer-se preguntes noves és el que fa avançar les humanitats”

Manuel Parada (ICAC)

 

Manuel Parada

És el professor del seminari “Arqueología e Historia del Arte, disciplinas hermanas: un recorrido histórico y nuevas perspectivas” a l’ICAC. Obert al públic, consta de quatre sessions, fins al 3 de maig.

 

Inscripcions al Màster en Arqueologia Clàssica

Curs 2016-2017

 

Màster Arqueologia Clàssica

Fins al 21 de juliol està obert el primer termini per inscriure's a aquest màster organitzat per la URV, la UAB i l'ICAC.

 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac