Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Maig del 2016 • Número 57
 

El circ de Tàrraco, prova pilot d’un “joc seriós”

Projecte Arrel (ICAC-UAB) del programa RecerCaixa

 

Presentació projecte Arrel RecerCaixa

L'objectiu és fer conèixer l'espai urbà del circ romà als estudiants de secundària a través del joc i les tecnologies. Dirigit per Josep M. Macias (ICAC) i Juan José Ramos (UAB).

 

Marques ròdies daten Can Tacó el 150 aC

Novetat sobre l'origen d'aquest jaciment vallesà

 

Can Tacó marca amfòrica

Estudi de tres segells amfòrics publicat recentment a la revista Pyrenae per Esther Rodrigo (ICAC) i dos autors més.

 

X Curs d'Arqueologia de Guissona

Preincripcions fins al dia 31 de maig

 

X Curs Arqueologia Guissona

Del 4 al 15 de juliol, els participants excavaran a la ciutat romana de Iesso i aprofundiran en l'estudi de la romanització de la Catalunya interior.

 

L'ICAC al festival Tarraco Viva

L'Institut projectarà documentals, entre altres

 

Tarraco Viva 2016

L'ICAC torna a participar al festival romà de Tarragona, centrat aquest any en “Roma i Egipte, una fascinació mediterrània”.

 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac