Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Juny del 2016 • Número 58
 

Curs pràctic d’arqueologia cristiana i visigoda

A Riba-roja de Túria, a l'agost

 

Riba-roja de Túria

Activitat coorganitzada per l'ICAC i adreçada a estudiants d’Arqueologia. Inscripcions fins al 24 de juny.

 

Romans a 1.000 metres d’alçada

Trobat un jaciment a les muntanyes de Prades

 

Bales Tarragona

Prospeccions de l'ICAC i la UB també localitzen testimonis del setge de Santes Creus i trinxeres de la Guerra Civil. Foto: Bales de fona romanes trobades a prop de Tarragona.

 

Dos investigadors de l’ICAC fan carrera postdoctoral

 

Serena Vinci i Horacio González

Aquests dos investigadors adscrits a l'ICAC continuaran la recerca a França i a Àustria.

 

Projecte Solcant la història

L'Escola Solc visita el Mèdol amb l'ICAC

 

Solcant la Història_Mèdol

Per primer cop alumnes d’un centre d’educació especial coneixen un jaciment romà tenint de guia un investigador d’un institut de recerca en arqueologia.

 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac