Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Juliol del 2016 • Número 59
 

L'ICAC obté 7 projectes I+D

Convocatòria del Mineco

 

GIAP campanya Ripollès 2015

L'Institut ha aconseguit tots els projectes que va presentar a la convocatòria del 2015, resolta recentment.

 

Noves proves del cenobi bizantí de Cabrera

Trobat un paviment de marès

 

Paviment marès Cabrera 2016

Un equip d’arqueòlegs codirigits per Mateu Riera (ICAC) han tornat a excavar a l’illa aquesta primavera.

 

Il·lustrar l'arqueologia

Dos dibuixants al programa 'Toquem pedra'

 

Francesc Riart

L’últim espai radiofònic de la temporada (20 de juliol) serà amb Francesc Riart i Hugo Prades. Foto: detall d'il·lustració de F. Riart extret del llibre 'La conquesta romana de Catalunya'.

 

Solcant la història

Cloenda d'una experiència pedagògica innovadora

 

Solcant la història clausura

Coordinat per l’ICAC, l’escola d’educació especial Solc i el Camp d’Aprenentatge de Tarragona, el projecte s'ha presentat a les III Jornades de pràctiques de referència per a l'èxit escolar.

 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac