Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Novembre del 2016 • Número 63
 

III Congrés Tarraco Biennal

Del 16 al 19 de novembre, a Tarragona

 

III Tarraco Biennal

Els circs romans són el tema del III Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic Tarraco Biennal. L'ICAC forma part del Comitè Científic.

 

Seminari sobre materials lapidis i espais en època romana

Els dies 3 i 4 a l'ICAC

 

Seminari ArPA 2016

Organitzat pel grup de recerca ArPA (ICAC), la reunió se centra en les produccions artístiques i la seva incidència en la configuració dels espais de representació, públics i privats.

 

Seminari sobre patrimoni enològic

Divendres 11, en el marc de l'exposició "El vi grec" al MAC

 

"El vi grec"

L'ICAC col·labora en aquesta activitat al Museu d’Arqueologia de Catalunya-Barcelona (MAC) titulada "Visions del patrimoni enològic: el vi a l’antiga Grècia i a l’actualitat".

 

“L’economia romana es basava en la producció domèstica”

Marina Picazo i Ana Delgado

 

Marina Picazo i Ana Delgado

Parlem amb les editores del llibre Los trabajos de las mujeres en el mundo antiguo. Cuidado y mantenimiento de la vida, últim volum publicat per l'ICAC.

 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac