Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Gener del 2017 • Número 65
 

Seminari sobre el port romà de Tàrraco

Jornada internacional el 8 de febrer a l'ICAC

 

Seminari Port Tàrraco 2017

“La recerca arqueològica al port romà de Tàrraco”, seminari coordinat per Simon Keay (University of Southampton) i Josep M. Macias (ICAC).

 

“La restauració és bona si convergeix amb l’arqueologia”

Stefano Pulga

 

Stefano Pulga

Parlem amb aquest referent de la restauració i la conservació de l'arqueologia, convidat a l'ICAC el desembre.

 

“Els ‘spolia’ són buscats amb anhel i lluny”

Juan Carlos Ruiz Souza

 

Juan Carlos Ruiz Souza

Entrevistem aquest professor de la Universidad Complutense de Madrid, un dels moderadors i conferenciants del simposi “El viatge de les pedres".

 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac