Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Març del 2017 • Número 67
 

Jornada: els projectes ERC d’arqueologia

El 15 de març a l'ICAC

 

ERC

Acte coorganitzat amb l'IPHES i l'ICRPS centrat en les investigacions que han rebut l'ajut del Consell Europeu de Recerca (ERC).

 

Seminari d’epigrafia a l'ICAC

Conferències de Rada Varga i Roberto López Casado

 

Seminari epigrafia

El 14 de març té lloc aquesta activitat, coordinada per Diana Gorostidi (URV-ICAC) i oberta al públic.

 

Delimitada la fondària i els límits del port de Tàrraco

Conclusions del congrés

 

Simon Keay i Josep M. Macias

Simon Keay (University of Southampton), líder del projecte europeu Portuslimen, i Josep M. Macias, investigador que hi col·labora des de l'ICAC.

 

Publicat el segon volum sobre Althiburos

Hi han col·laborat arqueòlegs tunisians i catalans

 

Althiburos II

Sota la direcció de Nabil Kallala i Joan Sanmartí i editat per Carme Belarte (ICREA-ICAC).

 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac