Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Abril del 2017 • Número 68
 

“Hem testimoniat 11.000 persones en tres províncies romanes gràcies a l'epigrafia”

 

Rada Varga

La investigadora Rada Varga, de la Babeș-Bolyai University (Cluj-Napoca, Romania), ha fet una estada de recerca a l’Institut.

 

Presentació d'un llibre inèdit de Josep Puig i Cadafalch

El 30 de març a l'IEC

 

Llibre Puig i Cadafalch

 L’arquitectura cristiana preromànica a Catalunya és una edició facsímil amb textos d'actualització, coeditada per l'ICAC.

 

Oberta la preinscripció al Màster

Curs 2017-2018

 

Màster 2017-2018

Fins al 30 de maig està obert el termini per preinscriure’s al Màster en Arqueologia Clàssica (URV, UAB i ICAC).

 

IV Seminari sobre epigrafia i societat a Tarraco

Dilluns 3 d'abril

 

IV Seminari epigrafia i societat

Activitat oberta, organitzada dins del Màster en Arqueologia Clàssica.

 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac