Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Juny del 2017 • Número 70
 

L’ICAC troba el possible embarcador del Mèdol

Localitzat a prop de la pedrera romana

 

Roca Plana, moll del Mèdol

Seria el primer moll pròpiament industrial d’època romana detectat a Catalunya i un dels pocs de l’Occident mediterrani.

 

Més de 150 alumnes testen el projecte Arrel

"Georeferencia't", l'activitat

 

Georeferenciat', passejada arqueològica 2017

Estudiants d'institut de tot Catalunya han participat en la primera experiència del projecte Arrel de l'ICAC.

 

“El ‘terminus’ és el senyal fronterer romà per excel·lència”

Carolina Cortés

 

Carolina Cortés

L'especialista en termini de la Universidad de Cantabria ha fet una conferència a l'ICAC amb motiu del Seminari d'epigrafia i arqueologia del paisatge.

 

“Falta desxifrar les escriptures paleohispàniques del sud”

Ignacio Simón

 

Ignacio Simón

Membre del projecte Hesperia, és investigador postdoctoral de la Universidad del País Vasco.

 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac