Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Juliol del 2017 • Número 71
 

Descoberts la muralla i el fossat més antics de Benifallet

Novetats al poblat ibèric

 

Benifallet campanya 2017

Fem balanç de l'última campanya de l'ICAC i la Universitat de Barcelona al jaciment ibèric del Castellot de la Roca Roja de Benifallet (Baix Ebre). Foto: Xavi Sicart.

 

“Em mou trobar l’estètica de la tardoantiguitat”

Daniela Soares

 

Daniela Soares

Parlem amb una estudiant del Màster en Arqueologia Clàssica sobre la recerca que té entre mans. La preinscripció al Màster està oberta fins al 21 de juliol.

 

Arqueòlegs de Tarragona organitzaran les jornades JIA

Sobre “Migracions, recursos i noves dinàmiques”

 

JIA 2018 logo

Les XI Jornades de Joves Investigadors en Arqueologia (JIA) es faran el proper mes de maig a Tarragona i les organitzaran joves arqueòlegs establerts a la ciutat. Amb el suport de l'ICAC.

 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac