Llegiu al web de l'ICAC aquest butlletí i tots els altres

archeonea

Butlletí de l'Institut Català
d'Arqueologia Clàssica

Agost del 2017 • Número 72
 

Trobades a Guissona restes excepcionals de material orgànic

Úniques a Catalunya

 

Galleda Iesso 2017

Els objectes recuperats a la ciutat romana de Iesso són una galleda de fusta i una sola de sabata de cuir, entre altres.

 

II Jornades de Riba-roja de Túria

Sobre fortificacions visigodes

 

Riba-roja 2017

Trobada coorganitzada per l'ICAC en aquesta localitat valenciana el proper mes de novembre.

 

Més descobertes al fortí romà de la Secuita

Una gran torre i tres cisternes

 

Secuita 2017

Nous elements documenten aquest castellum del sud de Catalunya.

 

Troballes al recinte fortificat del Coll del Moro de Gandesa

Reforcen el caràcter artesanal del jaciment

 

Gandesa 2017

Més estructures localitzades aquest juliol s'afegeixen al trull ibèric del segle III aC documentat en la campanya anterior.

 

Aquesta informació és privada i confidencial, i està dirigida únicament al seu destinatari. Si no sou el destinatari original d’aquest missatge i malgrat tot heu pogut accedir a l’esmentada informació, si us plau elimineu aquest missatge. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer del qual és responsable l’ICAC i que està legalment inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb el nom Usuaris butlletins. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat i amb la finalitat d’informar sobre les activitats i notícies de l’Institut. L’ICAC ha adoptat les mesures de seguretat exigides d’acord amb el nivell de les dades i ha desenvolupat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, alteració, ús inadequat o accessos no autoritzats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreceu-vos a l’ICAC per escrit (plaça d’en Rovellat s/n, 43003 Tarragona o info@icac.cat). Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrits a la llista de distribució de l’ICAC. Per donar-vos de baixa de les comunicacions electròniques de l'ICAC escriviu a info@icac.cat amb la paraula “Baixa” a l’assumpte.
ISSN: 2013-8490
Dipòsit Legal: T-500-2010

Icac